mobilelogo

Ett personligt stilleben i rummet

Att skapa ett litet stilleben på soffbordet, ett sideboard eller varför inte i badrummet eller intill sängen är både spännande och vackert. Det kan handla om att om att placera något mindre ärvt föremål exempelvis ett fat eller en ask, (varför inte några av de vackra föremålen under fliken "Smått&Gott") och ett doftljus. Det kan vara ett semesterminne - en vacker sten eller liknande. 

Jag har ärvt ett antal gamla inbundna verk från min morfar. Böckernas innehåll är inte intressant men de är så vackra - i läder, guld på ryggen och de är alla i olika storlekar. Dessa har jag travat på ett lite "slarvigt" sätt på golvet och ovan på har jag en pyttekatus och tre små ljuskoppar. Otroligt vackert! Skapar en liten solitär i rummet och som många gäster kommenterar och gillar. 

Jag är en riktig samlare till min mans stora förtret. Att gå in i små kuriosaaffärer och leta efter något litet, gammalt älskar jag. Just nu samlar jag på miniflaskor som jag ställer i en grupp. Ibland lånar jag in en flaska till gästtoaletten och placerar en liten blomkvist i. Lycka till med ert stilleben Nu tar jag helg! Vi ses nästa vecka!
 

Etiketter: stilleben i hemmet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anna » Trender 2016 och framåt:  ”Så kul att du är igång och vill köpa allt ! Grattis till bra produkter ! Kram An”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln